ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΛΙΠΑΝΣΕΙΣ - SPECTACULAR FERTILIZATIONS
 
 
Προσωπικά δεδομένα - Privacy notice
 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.kalai-tzidis.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα-υπηρεσίες, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.kalai-tzidis.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalai-tzidis.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.kalai-tzidis.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalai-tzidis.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail κλπ) μόνο όταν γίνετε πελάτης και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalai-tzidis.gr χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

When you visit the pages of www.kalai-tzidis.gr and to order products-services, you may be asked to fill in your personal data (name, email address, etc.). Any personal data anywhere on the pages and services of this website www.kalai-tzidis.gr, intended solely to ensure the operation of the service and may not be used by anyone, without complying with the provisions Law 2472/97 on the protection of personal data, as in force at a time.

The online store www.kalai-tzidis.gr operates according to the Greek and EU legislation and maintain security of your personal data for as long as you are registered with a service www.kalai-tzidis.gr which deleted after any way end the business relationship.

The personal data you store online www.kalai-tzidis.gr used exclusively by or affiliated with this company, to support, promote and execute the trading relationship. The holdings data file may be notified to the competent judicial, administrative and other legal authorities upon request and in accordance with the pertinent laws. The Customer has, within the framework of the law on confidentiality of communications, information and refusal rights under Articles 11 to 13 of Law 2472/1997

The information we ask from you
Personal data: any visitor can browse the online store without giving any personal information. You will need personal data (name, phone, e-mail, etc.) only when you become a client and proceed to ordering products or services. In summary, we ask only so much information as they need us to enjoy a unique shopping experience

To be able to offer personalized service, most large companies use alphanumeric identification files, called cookies. The session cookies used only to recognize that you enter the site, so you do not need to you are asked password for all pages containing transaction data. They erased immediately after leaving the site. The online store www.kalai-tzidis.gr uses session cookies: in order not to constantly ask your password when you visit different web pages, you need to recognize you when you come to our online store.


 
Όροι χρήσης
Conditions of use
Προσωπικά δεδομένα
Privacy notice
Ασφάλεια συναλλαγών
Security notice
 
 
Developing and Hosting by e-world
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7